Beginpagina > Stef Steyaert nieuwe voorzitter Socius


Stef Steyaert nieuwe voorzitter Socius

vrijdag 14 oktober 2016

De Raad van Bestuur van Socius heeft op 28 september jl. Stef Steyaert aangeduid als nieuwe voorzitter. Hij volgt Jos Pauwels op die sinds 2005 deze functie op zich nam.

Stef is socioloog van opleiding en werkte als onderzoeker voor Stichting Technologie Vlaanderen, als consultant bij KBC bank en als senior projectmanager bij viWTA Vlaams Parlement. Momenteel is hij zaakvoerder – consultant van Levuur cvba. Stef was de architect van de G1000, begeleidde al tal van transitie- en reorganisatieprocessen en tekende dit jaar mee de campagne ‘Van leRensbelang?’ uit over de herziening van de eindtermen.

Stef Steyaert: “De vraag om voorzitter te worden van Socius verbaasde mij omdat ik niet gepokt en gemazeld ben in het sociaal-cultureel volwassenwerk. Uiteraard ken ik een aantal organisaties via mijn professionele activiteit of vrijwilligerswerk, maar ik ben niet in deze sector opgegroeid. Tegelijkertijd sprak de vraag me ontzettend aan omdat deze sector van cruciaal belang is in onze huidige samenleving en op allerlei vlakken voor grote uitdagingen staat. Ik hoop als voorzitter van de Raad van Bestuur van Socius mijn kennis en ervaring te kunnen inbrengen voor het succesvol omgaan met deze uitdagingen. Ik heb er alleszins heel veel goesting in.

Socius - en FOV met hen - kijkt uit naar een leerrijke en succesvolle samenwerking.

BRON: www.socius.be


Blijf op de hoogte: abonneer je op ons Digizine, of volg ons op Twitter.

De activiteit van de site opvolgen RSS 2.0 | Disclaimer | Overzicht van de site | Privé-site | SPIP | OWA