Beginpagina > SCWITCH gaat sterk van start en zoekt een projectmanager!


SCWITCH gaat sterk van start en zoekt een projectmanager!

donderdag 20 oktober 2016

In april van dit jaar vierden we de geboorte van SCWITCH. In oorsprong een initiatief van FOV en Sociare, maar intussen kent de boreling al heel wat co-ouders: de Ambrassade, Bond Beter Leefmilieu, Formaat, Forum voor Amateurkunsten, Minderhedenforum, ngo-federatie, Verenigde Organisaties Beeldkunst, ’de Verenigde Verenigingen’ en Vereniging Vlaamse Cultuur- en gemeenschapscentra zetten mee hun schouders onder het project. SCWITCH nam meteen een vliegende start. De socioculturele sector bespaarde dankzij dit initiatief al ruim €23.000 op loonadministratie. Meer dan 100 organisaties maakten al gebruik van de bijstand die SCWITCH biedt. De tijd is nu rijp om een projectmedewerker aan te werven om op stapel staande initiatieven uit te bouwen.

Socioculturele sector bespaarde al ruim €23.000 op loonadministratie

103 organisaties, aangesloten bij SD Worx, ADMB of Acerta, stapten op 1 juli over naar de nieuwe samenwerking met Sociare en Scwitch. Met in totaal 1915 werknemers, bespaarden zij samen nu al meer dan € 23.000 op hun loonadministratiekosten.

Daarnaast maakten al meer dan 100 organisaties gebruik van SCWITCH-bijstand. 81 organisaties consulteerden SCWITCH in verband met hun organisatiebeheer: toepassing van vzw-regels, fusie, vereffening, oprichting van een internationale vzw, keuze van rechtsvormen bij opstart, intellectuele eigendomsrechten, openbare aanbestedingen, etc. 4 organisaties vroegen voor de aanpassing van hun statuten en huishoudelijk reglement een begeleiding aan. 17 organisaties kregen via SCWITCH eerstelijnsadvies over btw en momenteel testen 69 organisaties de vzw-tool.

SCWITCH gaat opzoek naar een projectmanager

Een straffe start, maar het verhaal eindigt niet hier. SCWITCH loopt over van ambitie en ideeën. Om die in praktijk te brengen heeft de organisatie nood aan een sterk team. Daarom gaat SCWITCH op zoek naar een projectmanager.

Dat moet iemand zijn die een socioculturele drive vlot combineert met commercieel en zakelijk talent. Hij/zij geeft gedurende vier maanden vorm aan het project en als dat tot een goed einde is gebracht, loopt de uitdaging verder met een contract van onbepaalde duur.

Is je interesse gewekt, of ken jij iemand die uitermate geschikt is voor deze job? Neem dan zeker contact op met SCWITCH.

Alle nuttige informatie en de volledige vacature vind je in het document in de rechtermarge.


Blijf op de hoogte: abonneer je op ons Digizine, of volg ons op Twitter.
(896.9 kB)


De activiteit van de site opvolgen RSS 2.0 | Disclaimer | Overzicht van de site | Privé-site | SPIP | OWA